Sommaren är här!

Nu är sommaren äntligen här och jag har verkligen längtat! Det har varit en lång period med väldigt mycket jobb, det startade redan tidigt i höstas och har hållit i sig ända tills nu. Nu har det börjat lugna ner sig och jag kan släppa ner axlarna och slappna av lite mer. Men så är det varje år, högsäsongen är under höst, vinter och vår, men detta år har varit rekordmycket tror jag. Nu kommer jag att jobba mer eller mindre fram till den 18/7 med undantag för vecka 27 då jag tjuvstartar semestern med en utlandsresa.

4 (eller 5) veckor har jag tänkt försöka vara ledig i sommar, så jobbet bör vara igång igen den 15/8. Som vanligt är det helt ok att kontakta mig om det verkligen är kris med något plagg så ska jag försöka hjälpa till om jag bara har möjlighet, men då det blir under min ledighet kommer jag i så fall att ta ut 100% extra, alltså dubbelt upp jämfört med ordinarie pris. Jag hoppas att ni får en underbar sommar och att vi hörs till hösten igen, då är jag full av energi för att ta tag i dragkedjebyten, lagning av dunjackor, hundtuggade plagg och allt annat som kan hända.

Sköt om er!

//Gunilla