Hösten är här på riktigt

Nu börjar det bli kallare, träden gulnar och kvällarna kommer tidigare och tidigare för varje dag. Det är mycket jobb på alla fronter just nu och det känns riktigt bra. Jag trivs verkligen med mitt jobb och den frihet ett eget företag ger. Det ger mig möjlighet att vara spontan och hoppa på olika upptåg och aktiviteter som skulle vara svåra att få in livet med ett “vanligt” jobb.

Jag har som vanligt ungefär 2 veckors kö från det att plaggen kommer in till mig, men just för tillfället är de något längre, men jag jobbar för fullt för att korta köerna. Jag vet att ni alla vill ha tillbaka era plagg så fort som det bara är möjligt.

Passa på och njut av de fina höstdagarna med svampplockning och värmen från en liten lägereld. Ta gärna med en liten stekhäll ut, kan rekommendera Dalums hällar, de är riktigt fina. Rulla ut en pizzadeg, lägg på smör, socker och kanel, rulla ihop och skär ca 1,5cm bullar av dem. Stek i smör på hällen på bägge sidor, sen… NJUUUUT! Åh, vad gott! Det tipset fick jag på deras workshop under Utefest-helgen på Högakusten förra helgen. Följ min instagram, willfix_ab, så kommer jag att lägga upp bilder från helgen framöver.