Då var jag igång med nya sidan!

Nu är den startad, den nya sidan. Och som jag misstänkte så blev jag tvungen att be om hjälp för de sista viktiga bitarna så allt skulle bli så bra som möjligt från start. Så tack för hjälpen Richard på Webbdesignern i Norrland!

Jag hoppas att ni hittar den information som ni behöver för att jag ska kunna hjälpa er med era plagg, tält, sovsäckar eller vad det nu kan vara på bästa sätt. Om det är något som inte stämmer, eller som ni inte hittar information om är det vara att höra av sig så fixar det sig säkert på ett eller annat sätt.

Snart är det en ny månad och för mig är det här den riktiga vårmånaden, Maj, det kan gå från dunjacka till bikini på några dagar. Jag längtar efter sommar och sol nu så det är helt galet. Den här vintern har varit lång, med mycket snö och denna eländiga Corona som ställer till det så att vi inte får umgås med familj och vänner som vi är vana. Men förhoppningsvis är vi nära ett slut på det och vi kan återgå till ett, kanske nytt normalt, men ändå lite mer socialt liv igen. Ha en fortsatt härlig helg och sköt om er, håll avstånd, använd munskydd och ta vaccinet när det erbjuds! <3