Nytt projekt alltså…

Jag ska ju alltid hålla på med något, gärna nåt jag inte har provat förut. Det kan alltså gå precis hur som helst, men oftast bra. Jag ser möjligheter och inte hinder när jag stöter på något svårt. Det är ett utmärkt tillfälle att lära sig något nytt!

Så nu har jag kastat mig in i en helt ny värld, jag ska försöka bygga en ny hemsida, inte för att jag inte är nöjd med den jag har / haft, utan bara för att jag på så sätt lär mig bäst hur jag ska ändra, uppdatera och hålla sidan levande på ett enkelt sätt.

Önska mig lycka till!

Ett svar på “Nytt projekt alltså…”

  1. 4dloe Inläggsförfattare

    Låter ju som en fantastisk ide, jag tror det kommer att gå bra. Säkert blir det lite fel här och där, men det är ju bara att gå in och ändra det under tiden. Lycka till!

Kommentarer är stängda.