Villkor

Endast rena plagg åtgärdas! Plagg som inte är rena när de anländer till mig kommer eventuellt att tvättas innan åtgärd.
Dunplagg med revor kan av förståeliga orsaker inte tvättas innan de åtgärdas, det är ok.
Kostnad för tvätt debiteras kunden.
Jag reserverar mig för slitage av plagg i tvättmaskin, om ex kardborreband eller dragkedjor m.m. nöter på plagget.

Eventuell frakt tillkommer.
Plaggen skickas mot postförskott och med ett kolli-id, alternativt att du själv skickar med ett färdigfrankerat emballage som jag kan använda tillbaka till dig. Betalning sker då via Swish efter de instruktioner som jag skickar via sms till dig efter utfört arbete.

Leveranstiden är cirka 2 veckor.

Vid dragkedjebyten med färgade eller specialdragkedjor kan leveranstiden bli mellan 12-15 veckor om dessa måste beställas. Om en annan färg eller nyans känns ok för att få tillbaka plagget fortare kan det med fördel skrivas in på underlaget.

Jag kan inte garantera att det finns originaltyg till lagningar och ändringar, men jag gör alltid mitt bästa för att det ska bli så likt och bra som möjligt.
Om det är så att du kan tänka dig en avvikande färg på lagningslappen, exempelvis om det finns detaljer på plagget i en annan färg som känns ok får du gärna skriva det på underlaget som du skickar med plagget.

Om ett plagg måste åtgärdas snabbare än 2 veckor tillkommer en kostnad på 50% på ordinarie kostnad av lagningen av plagget. Då kan det oftast lagas och skickas i retur redan dagen efter plagget levererats hit.
Var noga med att markera på kollits utsida att det är bråttom.

Tunga och kraftiga skoter- och MC plagg tas ej emot rutinmässigt.
Kontakta mig via mejl med beskrivning av plagget, gärna med en bild, och berätta vad du vill få hjälp med så hör jag av mig med information om vad som är möjligt för mig att hjälpa till med.

Eventuellt tillkommer en extra kostnad på 300 kr för lagning av dessa plagg. Skinnplagg lagas inte.

Alla priser är inklusive moms.